dpalletiders

Diamond painting

Mine hjemlave ting


Her inde vil jeg vise hvad jeg har brugt til at lave mine hjemlavet ting så som bakke holder Plastik lommer til billeder. Hvad jeg eks kan finde på at bruge mine rest sten til. Kan være der kommer mere. 


Jeg Købte 5 pakker rum deler hvor der er 4 stk i hver pakke. jeg købte mine i en størelse L. Jeg har sat min så er er plads til 100 bakker. Jeg fandt en kasse der passe til hvor jeg lige gav den et lille klat lim ( fra en lim perstiol ) i hver hjørne og en ca midten. jeg tog to mine klemmer og del og satte i hver hjørne fornede som støtte ben. ( Det gjor jeg kun for en sikker hed skyld.) 

 

Her er link til der jeg har købr rumdeler. Rumdeler til skuffer


Rumdeler til skuffer


Gavekort

Jeg lavet et hjemmelavet gavekort til en 18 år fødselsdag med sten til en der ønskede hjælp til en hf hue. Jeg brugte nået katong, lim. en hårtøre, rest sten, en bluant, nogle tusser, gaveparpi og en fotoramme. jeg tenge lige hun op med en blynt og favelage den først. Så kom jeg lidt lim på af gang og satte sten på. Tøre det med en hårtøre så sten ikke glider rundt. så dan forsatte jeg til jeg var færdi.
Ur

Min søn skulle fin på at lave en julegave til sin far. vi fandt en gammel lp. og nogle sten og satte sen på lp med en limpistol. fant et urværk og nogle viser så det blet til et ur.. Hans far blev rigtigt glad for uret.
Julekort

Jeg har gjort på sammen måde som ved fødselsdag/gave kort. Jeg bruger mine rest sten. Da jeg laver dp billeder mest med runde sten, Så er det jo også dem jeg har flest af. Så der for er de lavet med runde sten. jeg har lavet en viedo med hvordan jeg har lavet dem som også liger her på min hjemmeside eller på min YuoTube eller TikTok. 

Trykker du på billedet så kommer du til mine links. 


Hjemmelavet kort

Her viser jeg hvordan jeg lavet mine kort. Med der er klippede i videoen ellers ville den bliver flere timer lang.


Fødselsdag kort

Så blev der lavet et kort mere. Det er lavet på sammen måde som de andre. Man da jeg har lavet det på hvid kanton og skulle over på et farvet stykke. Så har jeg så klippe det til. 

Hvad har jeg brugt.

Hvid og Lyserød kanton.

Lim

Diamond paiting rest sten.

Lidt limlak