dpalletiders

Diamond painting

Sådan kom jeg igen

Sådan kom jeg igen.

Få et par år siden sag jeg en dag og kikkede på Alliexpress. Der så jeg de her billeder som de kaldte Diamond painting billeder, Jeg kunne ikke rigtigt se ud af de billeder i hde hvad det var for nået. jeg jeg gik igang med at goole mig frem. Der fandt jeg et på videoer på you Tube som viste hvordan man lavet billeder.. Hmm tænkte jeg det kunne jeg godt tænke mig at prøve at lave. Så jeg bestildte to billeder. Mendet tog nået tid at få dem hjem. Jeg gikke nået mere rundt og fandt en side på facebook med Diamond pinting. Jeg melledet mig ind og luredet lidt. Her så jeg mang af de somme spørsmål blev stillede. Det gik ud på er der nogle der har sten i over skud  fordi en mangle en farve sten. Jeg fik så det råd teld poser med sten når du får billedet hjem. og skulle der mangle nogle så skive til sælgeren med det samme inde du skiver at du har modtget billedet. Lige side har jeg gjort det og det siger jeg også til nye. Jeg har kun en gang mangle sten i en order. og jeg fik stene af sælger i løbet af en uge. Men man kan finde hos ander der laver billedet. Det er en skøn hobby selv om den tager af enes tid. Så det gælder om man finde det rigtigt tid på dagen at lave et billeder på. For inde jeg har set mig om at har jeg brugt 4 timer.Jeg vil bare sige prøv det og have told modighed. 

Hilsen BettinaHvad er Diamond painting

Hvad er Diamond painting ? Jeg vil sige det er en mellem ting af et maleri og et broderi. Det er et billed der er printet ned på et lærred, hvor der er små fælter med symboler i.

Der er nået klister på så de små sten kan side fast på lærred .

Jeg har lave mit eget oversætning som lyder Diarmant maleri.

Da det jo er et billede på et lærrede hvor der er nå klister på så de små dirmant line sten kan side fadt på. Men der bliver brugt samme farve kode til stene som der bliver brugt til gran til korting det vil sige det er DMC farve kode ( dem vil du finde under farvkort der har jeg lagt lidt forskelig op.

De små sten man sætter på ligner toppen af diamanter. der er 3 former for sten der er runde, firkantede og så den der ligner krystal.. Når man har lavet et billede har det et glitter effekt.. Et Dp billede vil ikke komme til at ligne foto men tæt på. Jo større billede man laver jo bedre er det.. 

Hvor kan man købe sådan et billede. man kan købe dem i danmark med der er de meget dyre men ellers i kina noget billigere. Men det tager så også fra 14 dag til 5 uger måske også lidt længer tid. Jeg har lave link til de billeder jeg har lavet. men der er også link til steder jeg ikke selv har købt fra.

God arbejdelyst heart

MVH Bettina