dpalletiders

Diamond painting

Velkommen til min hjemmeside dpalletiders.dk

Velkomme til min hjemmeside. 

Jeg nyder at side og lave Diamond painting. Det har jeg gjort i 2 år nu. Det er en hyggelig hobby. Godt nok det man vil sige småtteri, da sten er ca 2,8 mm. når det er de runde sten og er der de firkantede sten så er de 2,5 mm.

Jeg bruger ca 3 - 4 timer om dagen på at dimse. Jeg kunne godt bruge mere men jeg vil også hygge med min familie. Da jeg har gigt i min finger så forgår det heller ikke så hurtigt som andre måske. Men en hobby skal jo også være lige så meget for hygge skyld. Jeg lave de fleste i runde sten men jeg kan og lave i firkantede sten. 

Der er et eller andet ved at se  et billede bliv danne hver gang man ligger en sten. Når så den sidste sten er lagt så kan man først der se billede i hele hed. Jeg kan kun sige prøv det. 

Jeg sælger ikke billede da det som sagt vil blive fordyrt. Heller ikke dem der er lavet, da man ikke kan sætte en pris enes arbejde. 

Det enes der er med denne hobby er at det tager sin tid før man for det hjem hvis man køber det i kina. Det er lang dyer hvis du køber den i danmark. Næste 4 gang så dyrt. Jeg har ikke nået i mod at købe det i Kina til en lang billiger pris. Da de danske firma nok også køber den der. Jeg ved godt de skal betal moms og skat af det de sælger. Men har du behov for hjælp til at købe et billede er du også velkomme til at skive til mig. Så finder vi ud af det. Jeg tager ikke nået for at hjælpe dig. Så det skal holde dig tilbage.. Men som sagt skiv og vi findre ud af det sammen.

Her på min hjemme side vil du kunne finde lidt a hvert så som hvordan jeg gør, links til de billede jeg har lavet, min billede hvor man kan se forskelige, link til tilbehør, farvekort, videoer med lidt hjælp og en del mere. Håber du kan brug lidt fra min hjemme side. Du er også velkomme til at komme med gode rå eller hvis du har lyst så må du gerne sende mig billede at dit arbejde så hvis du vil have det så laver jeg en side hvor der står mins gæster´s billeder. Jeg ved godt der er stave fejl men der er den sempel grund at jeg er ordblind. 

God arbejdelyst heart

Bettina 


Hvad er Diamond painting

Hvad er Diamond painting ? Jeg vil sige det er en mellem ting af et maleri og et broderi. Det er et billed der er printet ned på et lærred, hvor der er små fælter med symboler i.

Der er nået klister på så de små sten kan side fast på lærred .

Jeg har lave mit eget oversætning som lyder Diarmant maleri.

Da det jo er et billede på et lærrede hvor der er nå klister på så de små dirmant line sten kan side fadt på. Men der bliver brugt samme farve kode til stene som der bliver brugt til gran til korting det vil sige det er DMC farve kode ( dem vil du finde under farvkort der har jeg lagt lidt forskelig op.

De små sten man sætter på ligner toppen af diamanter. der er 3 former for sten der er runde, firkantede og så den der ligner krystal.. Når man har lavet et billede har det et glitter effekt.. Et Dp billede vil ikke komme til at ligne foto men tæt på. Jo større billede man laver jo bedre er det.. 

Hvor kan man købe sådan et billede. man kan købe dem i danmark med der er de meget dyre men ellers i kina noget billigere. Men det tager så også fra 14 dag til 5 uger måske også lidt længer tid. Jeg har lave link til de billeder jeg har lavet. men der er også link til steder jeg ikke selv har købt fra.

God arbejdelyst heart

MVH Bettina