dpalletiders

Diamond painting

Hjælp til at købe billeder og dvs


Har du brug for hjælp til at købe på aliepress så som eget Dp billede eller et Dp billeder som er for lavet så hjælper jeg der gerne med at bestille det. Jeg tager ikke nået for at du bestiller det igemmen mig. Skulle du også stå og skulle bruge nået andet så hjælper jeg også gerne med det. Som sagt jeg tager ikke ekster for det.. Du betaler kun den pris som sælgerne tager.. 

Du kan kontakte mig på min mail som er dpa@dpalletiders.dk eller i kontakt ( Der kan jeg bare ikke modtage billeder) Hjælp til at købe eget billede.

Du sender mig til billede af det billede du gerne vil have lavet. Gerne rette til. Men det hjælper jeg da også gerne med hvis du vil have det. Så sender jeg bare et billede retur til dig så du lige kan godkendte det først. Så sender jeg til en eller to sælger om forspøreglse hvordan det vil se ud i den størelse du ønsker. Når jeg så for et svar tilbage sender jeg det til dig så du kan godkende det. Når det er på plads så skal du opverfør mig penge til til mig, som sælger skal have for billedet ( jeg sender dig et bevis på hvad de skal have så du kan se jeg ikke snyder.) Så gør jeg det jeg skviver at billede skal sendes til dig så jeg skal bruge dit Navn, adresse, telefon munner og mail adresse.. Når jeg så for et trackning nummer sender jeg det til dig så du kan selv føgle dit billede. Når du så har modtaget dit billedet. tjækkerer du lige om der er det er der det der skal vær der. Så jeg kan skive billedet er kommet frem og det er ok. 

Du hæfter selv for hvis det bliver taget i toldenHar du et fundet eller efterlyser et billede du vil have. 

Har du fundet et billede hos en sælger som du gerne vil have hjælp til at købe så hjælper jeg også gerne med det. Der gør vi det sådan. Du sender mig et link til det billede du vil have og skiver hvilken størelse du vil have og om det skal være med runde eller firkantede sten. Så over før du mig penge. Så skal jeg bare have dit navn, adresse, telefon nummer, og mailadresse. så billedet bliver sendt til dig og ikke til mig.

Hvis det er et billede du efter lyser så finder jeg det og sender dig et par valg muligheder. når du så har valgt så gør vi bare son ved de andre mulighedder. 

Du hæfter selg for det hvis dit billede bliver taget i tolden.Har du bruge for hjælp til køb af andre ting.

Skulle du for brug for at få hjælp til at købet andet så som på aliexpress  så hjælper jeg også med det. Det tager jeg heller ikke nået for. 

Du hæfter selv for hvis det bliver taget i tolen