dpalletiders

Diamond painting

Jeg har vadet inde på AliExpress og se hvordan det ser ud nu hvor vi skal betale moms for vores købe uden for EU. Vi betaler mons til AliExpress og de sender så momsen vider så vi ikke skal betale den dyr gebyr til post nord.. Jeg har vis på billeder hvordan vi kan se at de betaler det for os. På billede 2 kan du se under punkt A billedet pris ( I $ ) punkt B moms i $ og punkt C Samlede pris i $ men også en ca pris i Kr. Så når vi betaler moms i gemen AliExpress så skulle vi gerne slippe for gebyr til post nord. Vil du vide mere om de nye moms regler så har jeg lagt dem ind på min hjemmeside og der er du altid velkomme til at kikke ind www.dpalletiders.dk Da jeg ikke køber på Wish så kan jeg ikke sige så meget om det. men jeg kan se at det ser ud til at man betaler moms i gemen dem ( billede 4


Her kan du se de nye moms regler. Som træder i kræft fra 1 juli 2021


Lige med det blotte øje ser det dyt ud. Men ser man det på en anden mode.

Et custom billede på 40x60 koster lige under 80,- i Kina og 340,- hos diamondart i dk.

Bestiller du 5 i Kina til 80,- x 5 = 400 + moms 100 = 500 + postnord gebyr 160,- = 660,- / 5 = 132,- pr billede.

5 billeder i dk koster 1700,-

Nu kan man med ro i få det sendt i samme pakke. Før gjor vi jo alt for det ikke komme i samme pakke for at undgå gebyr fra postnord. Nu er det lige meget om det koster 10 kr eller 1000 kr gebyr er det samme. 


Forstå de nye momsregler 

Fra 1. juli 2021 bliver det dyrere at købe billige varer uden for EU. EU har nemlig besluttet, at der skal betales moms af alle varer, der bliver købt i lande uden for EU. I dag gælder der en bagatelgrænse, hvor varer under 80 kr. er fritaget for moms, men med de nye momsregler fjernes den.  

Det betyder, at der kommer ekstra udgifter oven i prisen, når du køber billige varer på nettet i lande uden for EU.   


Hvis du køber varer før 1. juli 

Vær opmærksom på, at selvom du køber varer i en netbutik uden for EU før 1. juli 2021, skal du betale moms og transportørgebyr, hvis varen ankommer til Danmark efter den 1. juli 2021.  


 

Dekorativt

Kan det betale sig?

Anders giver 60 kr. (inkl. fragt) for et par solbriller i en amerikansk
netbutik.  

Men da han modtager sine
solbriller, ender prisen på 225 kr., fordi han også skal betale moms og transportørgebyr. 
 
Fra 1. juli 2021 er du ikke længere fritaget for at betale moms, når du køber varer under 80 kr. fra et land uden for EU.  

Varer købt uden for EU tillægges 25% moms. Derudover kommer der et transportørgebyr oven i prisen, som typisk ligger mellem 150 - 250 kr. 


Dekorativ

Kan det betale sig?

Anne giver 40 kr. (inkl. fragt) for et par høretelefoner i en kinesisk netbutik.  

Men da hun modtager sine høretelefoner, ender den samlede pris på 200 kr., fordi hun også skal betale moms og et gebyr til transportøren.

Fra 1. juli 2021 er du ikke længere fritaget for at betale moms, når du køber varer under 80 kr. fra et land uden for EU. 

Varer købt uden for EU tillægges 25% moms. Derudover kommer der et transportørgebyr, oven i prisen, som typisk er på mellem 150 - 250 kr. 


Du kan læse mere her på dette link