dpalletiders

Diamond painting

Lidt tip som kan hjælpe lidt

 

Her vil jeg lige lidt billder eller bare en beskivelse med små tips..

Små jeg finder under vejes.. Har i selv et par tips så er i velkomme til at kontakte mig med jers tips. så vil jeg lige den om men ikke som mine tips men med jeres navn eller med ord fået dette råd. God arbejdeløs SmilerSmilerHjerte

Tryk på billede så kommer du til mine videoer hor der også vil være tips 


Fedte sten

 

Det sker engang i mellem at det er lige som om stene er fedte at nåt olie om det er fra når de smøre de maskiner som de laver stene i. Men når jeg har de der sten så tager jeg en brillerens servietter og tøre sten i. Man kan godt bruge serievetter mere en engang. Man kan godt kommer glas rens på serievetterne. 


Over blik over tejkliste

 

Den røde viser sybolerne. som også er på lærrede

Den gul viser nummer på poserne/stene = DMC farvekode 

Deen blå viser antal posser der er af hver nummer 

Den lilla viser antal af sten i alt du skal bruge af hver farve  


De forskelig størrelser på posserne

Der er forskelig posser med forskelig antal sten 

de små posser med 200 stk i er de størelse man for flest af..

Men nogle gang kommer der nogle med 1000 sten i det er gerne hvis han skal bruge rigtgt mange i sammen farve Eks: der står du skal have 13 poser men så sender de 1 stor og 3 små. 

Man kan også få en med ca 4000 sten i en pose 


Tjek altid dine billede

Når jeg får mine billede hjem tjekker jeg dem med det sammen, også selv om det var nået før jeg skel i gang med at lave billede. Men skulle der nu mangle et antal poser sten så kan man få sendt en besked til sægler om de mangler om der er mulig hed for at få dem efter sendt. Det kan jo også ske at der kan tage sin tid før de kommer hjem. Det er surt hvis man har side og lavet sit billede næsten færdi og så opdager man at man mangler 3 poser af en fave sten og det er 2 måneder siden man købte billeder.. ( Men er man medlem af en af de grupper på fb som er med dp så kan man efterlyse dem der inde ) 


Min egen Tjekliste

Hvis der ikke er en tjekliste med. Kun den på siden af billede laver jeg selv en . da jeg syndes det er sjovt af have og mere overskulig at bruge.. Jeg har lavet et side hvor man kan finde mine tjeklister over de billeder jeg har lavet Cool

 

(tryk på billede så kommer du til tjekliste)


Overblik på en af poserne

2 viser at det er nr 2 i talræker og ikke symbolet detsvre. Cool

Er nr på favekoden DMC Cool

Er antal på af sten der meget gerne skal være i en pose Cool

Man kan komme ud for at en posse ser sådan ud Cool