dpalletiders

Diamond painting

Velkommen til min hjemmeside dpalletiders.dk

For lidt over et år siden fandt jeg nået der hedder Diamond painting.

Jeg tænkte at det kunne jeg da godt tænke mig at prøve at lave.

Det var ikke lang fra tanke til hanling. 1 2 3 så var de 2 første billde bestilt.

Men gud der gik laaaaang til før de kom hjem. inde jeg fik se mig om så hade jeg lavet min 2 billeder.

Men jeg havde bestilt lidt flere med der gik bar så laaang tid før jeg fik dem hjem.surprise

Jeg bliv hurtig afhening af sidde og dimse.heart

Jeg bruger gere 3 4 timer om dagen på at dimse, Men jeg holder lidt igen da jeg jo også passe min familie. Det kan godt være at man kan lave et billede på under en ugen i størelse 40*40. Men jeg dimser kun fordi jeg kan lide det og nyder det. jeg har ikke nået jeg skal nå. Finder jeg på at jeg il lave et billede til en gave. så bestiler jeg det i god tid og går så i gang med det når det kommer. Det gør så ikke nået hvis det kommer til at lige et par uger hvis det er. 

Jeg vil lige sige jeg ved godt det er stave fejl da jeg er ordblind

Jeg har også en facebook side som man er mere ind velkomme til at blive medlem Man finder et link til min facebook gruppe under links.

OBS: Jeg vil lige gøre opmærksom på jeg sægler ikke billeder da det vil blive alt for dyrt. Men jeg kan muligvis hjælpe med sten hvis man står og mangler men for det meste runde sten. og jeg mod tager gerne sten hvis man ikke vil have sine. Det enes man skal betale er for ptoen. Man kan skive til mig og høre om jeg har de sten man mangler det kan man gøre under kontakt mig eller har du et forslag eller i gæstebog men der kan alle se hvad man skiver. 

 

God arbejdelyst heart 

MVH Bettina 


Links til mine nyheder