dpalletiders

Diamond painting

_____________________OBS___________________________

Hvor man førhen kunne kontaket Sægleren som Besked er nu som Chat. Om det er lige så godt ved jeg ikke,


Hjælp med køb på aliexpress

Her vil jeg gøre et forsøg på at vise fra man finder et billede og hvordan det kan se ud inde man bestiller billedet.. Der efter hvordan det kan se ud når man for det hjem.. Alt er kun Eks.. Men håber de kan hjælp lidt.. tryk på billedet så du i ro og mag kan se billede.

Hvis der skulle være sådan at det ikke er lige til for dig at købe på Aliexpress, så er du mere ind velkomme til at skive til mig. Så skal vi to nok finde ud af det sammen. Jeg hjælper gerne med at købe på Aliexpress. Jeg tager ikke nået ekster for det. Du skal ikke holde dig tilbage vi skal nok finde ud af det sammen.

 

Hvis du vil have mig til at hjælpe dig skal jeg bare have et link til den du gerne vil have plus dit navn adresse mobil nr. og det koster dig kun den pris som alie skal have. 

Jeg sender et billede på at jeg har bestilt billede til dig og når der kommer et tracking nr ( ikke alle kan spores hos post nord ) så sender jeg det til dig.. Men jeg holder også øje med din order og holde dig indformeret helle vejen igem. 

Når du så for dit billede så vil jeg bare lige have af vide at du har modtaget orderen og at alt er oki eller der er mangler der ved så vi kan skive det til sælgeren.


Lille over blik

Hjælp til custom

Her under prøver jeg at give et lille ind blik i hvordan man bestiler sit eget billede hos Aliexpress.

Jeg vil lige oplyse jeg har ikke prøvet der selv i nu. så det her er bare had jeg har læst mig frem til